torstai 28. toukokuuta 2009

Paistettuja nuudeleita ja tofua


...muistuttaa yllättävän paljon kiinalaisen ravintolan samannimistä annosta, vaikka ohje onkin ihan hatustavedetty.
Tähän sopii mielestäni parhaiten melko pehmeä tofu (esim. Blue Dragon), joka saa osin murustua nuudeleiden sekaan.

4 annosta

4 "levyä" nuudeleita (tai paketin ohjeen mukaan)
1 pkt tofua
1 sipuli (ne vihreät on parhaita, laita myös varsi)
muita vihanneksia saatavuuden mukaan, esim. pari porkkanaa, pari dl herneitä
1,5 dl cashew-pähkinöitä
öljyä tai margariinia paistamiseen
3-4 rkl soijakastiketta
3-4 rkl makeaa chilikastiketta

Laita nuudelit kiehumaan. Pilko tofu ja vihannekset, laita ne ja pähkinät pannuun ja paista öljyssä muutama minuutti, kunnes tofupalat ja pähkinät saavat hieman väriä. Lisää kastikkeet ja kypsät nuudelit, sekoita ja paista edelleen muutama minuutti. Tarkista maku ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti