torstai 18. maaliskuuta 2010

Nuudelikeitto



Tofun tai nuudeleiden laittaminen keittoon ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, mutta kun törmäsin siihen muutamassa aasialaisessa ruokaohjeessa, päätin kokeilla. Suosittelen!

4 annosta

15 cm pätkä purjoa
3 valkosipulin kynttä
1 rkl inkivääritahnaa tai -raastetta
öljyä paistamiseen
pieni bataatti
n. 150g tofua
kasvislientä (tai vettä + liemikuutio)
kourallinen herneitä
½ pkt riisinuudeleita
1 rkl chilikastiketta
1 tl kanelia

Kuori ja pilko vihannekset. Kuullota purjoa, valkosipulia ja inkivääriä hetki öljyssä. Lisää sitten pilkottu tofu ja bataatti ja paista kunnes bataatti vähän pehmenee. Lisää loput aineet (lientä tarpeen mukaan) ja keitä muutama minuutti. Tarkista maku ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti