sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Pinaatti-pastavuoka


Kumma kyllä monet parhaista ruokaohjeista syntyvät, kun kaapissa on rajallinen määrä raaka-aineita ja kaupat ovat kiinni - niin tämäkin. Oikeastaan kyse on makaronilaatikosta, jota on jalostettu pinaatilla ja soijajuustolla.

3 annosta

½ pss (250 g) makaronia
1 dl soijarouhetta
½ kasvisliemikuutio
2 tl basilikaa
1 tl rouhittua mustapippuria
½ pss pinaattia
½ pkt soijajuustoa (Cheezly)
1 tlk kaura- tai soijakermaa
margariinia vuokaan

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Turvota soijarouhe kuumassa vedessä johonon lisätty liemikuutio, basilika ja pippuri. Raasta soijajuusto
Voitele uunivuoka ja lado pohjalle ensin puolet makaroneista, soijarouhetäyte ja puolet soijajuustoraasteesta. Levitä päälle loput makaronit ja soijajuusto. Kaada lopuksi vuokaan kaurakerma ja n. 1 dl vettä.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia kunnes pinta saa kauniin värin.

3 kommenttia:

  1. Oi tää vaikuttaa herkulle vaikka en pinaatista hirveesti välitäkään (ainakaan keitossa) mutta silti! :) Sulla on tosi kivan olonen blogi muutenki, tuun varmasti toisteki kahtoo mitä oot tehny :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) En mäkään erityisesti tykkää pinaattikeitosta mutta pastaruuissa se on hyvää.

    VastaaPoista
  3. Lienekö enää päivität/luet tätä blogia, mutta itse löysin ohjeen googlaamalla soija+pinaattipastavuokaa :) pinaatti löytyy kyllä raaka-aineista, mutta se on täysin tipahtanut tekovaiheessa pois, lisätäänköhän se siis soijarouhe+liemikuutio+basilika+pippurimixiin? :) näin ainakin ajattelin tehdä

    VastaaPoista