torstai 4. marraskuuta 2010

Suklaapullat

Suklaapullien ohje lienee melko yleisesti tunnettu, mutta suklaapullat ovat niin kertakaikkisen ihania, että haluan silti jakaa sen omassakin blogissani.
Voihan vaikka olla, että joku joka tämän lukee, ei ole vielä syönyt suklaapullia. Jos näin on, kipin kapin leipomaan siitä!

12 kpl

1 annos pullataikinaa
100 g margariinia
3 rkl kaakaojauhetta
½ dl sokeria

Sekoita margariini, kaakaojauhe ja sokeri keskenään - tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria tai kaakaojauhetta, en mitannut itsekään kovin tarkkaan.
Kaulitse pullataikina ja levitä täyte päälle. Rullaa taikina ja leikkaa rulla noin 12 palaan.
Paista muffaripellillä tai -vuoissa 200 asteessa reilu 10 minuuttia.

5 kommenttia:

  1. Hei, mä en ollut ikinä edes kuullut suklaapullista :O

    VastaaPoista
  2. No sittenpä leipomaan niitä, tai et tiedä mitä jäät paitsi! :D

    VastaaPoista
  3. Minäkään en ole koskaan kuullut moisista, mutta niin herkullisen näköinen kuva ja hyvältä vaikuttava ohje, että pakko mennä pian kokeiluun.
    Löysin blogisi vasta hiljattain ja koska makumaailmasi on samanlainen kuin omani, on useampi resepti päässyt kokeiluun. Suolaiset ruoat ovat olleet todella hyviä ja päätyipä suklaamoussekakkukin tänä viikonloppuna kokeiluun. Hyvää oli!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät!

    Tuosta pullaohjeesta vielä: niiten pitää sitten antaa oikeesti jäähtyä vuoissa, koska täyte on lämpimänä sulaa eikä pullat pysy kasassa. Sama juttu mikrolla lämmmittäessä (jos pakastaa pullia) - ei saa lämmittää liian kuumaks.

    VastaaPoista
  5. Mmmm, pulla yhdistettynä suklaaseen ei voi olla muuta ku ihan taivaallista! :P

    VastaaPoista